perjantai 25. joulukuuta 2015

Tunnelmakuvia meidän joulusta

Ihana, odotettu, kaivattu, mieluisa ja rakas joulunaika on taas täällä <3. Vaikka sitä edeltää yleensä hirveä kiire ja loputon tehtävälista, on se silti paras aika vuodesta :). Joulua odottaa edelleen yhtä paljon kuin lapsena...tosin näin aikuisena syy on yleensä siinä, että jouluna ei ole kiire minnekään ja saa ottaa rennosti, levätä, nukkua, syödä ja juoda hyvin ja viettää aikaa rakkaimpien kanssa :). 
Eilen valmisteltiin mummon kanssa viimeisia jouluruokia vielä puoleenpäivään saakka, mutta sen jälkeen on pystynyt keskittymään vain siihen oleelliseen eli yhdessäoloon :). Aamupäivästä syötiin perinteinen riisipuuro ja tällä kertaa mantelin nappasi mieheni sijasta meidän esikoinen :)! Oli hän aluksi vallan ihmeissaan mitä kummaa puuron seasta löytyikään ;).

Punainen väri hiipi varkain tänäkin vuonna joulusisutukseen, vaikka alunperin oli tarkoitus pysyttäytyä vaalean ja vihreän sävyissä :).


Joulukukiksi meillä näyttää vakiintuneen valkoiset hyasintit ja amarylis kera havujen. Tänä vuonna ostin myös valkoisia tulppaaneja...tosin ne aukesivat ennen aikojaan, vaikka kuinka yritin pitää niitä viileässä...Mummo ja pappa toikin sitten kaupasta tullessaan meille yllätyksenä joulukukaksi valkoisen orkidean, kun olivat huomanneet mun epätoivoisen yrityksen "pitkittää" tulppaanien kestävyyttä pitämällä niitä meidän työhuoneen lattialla :). Orkidea oli kuin puuttuva piste I:n päälle meidän saarekkeen päälle betonisten kynttilöiden viereen :).Joulupukin tulo jännitti tyttöjä myös tänäkin vuonna ja ilmeet olivat aika vakavat ja keskittyneet ennen h-hetkeä...


Esikoisellamme oli muuten jouluaattona päällä minun vanha eli noin 30 vuotta vanha liivimekko :). Hyvin passasi yhteen hänen vanhansa tänä jouluna siskolleen puetun mekon kanssa. Kyllä tuo skottiruutukuosi oli niin joulunkuosi :)!


 Esikoistamme jännitti pukki viime vuoden tapaan ja olimmekin sopineet hänen kanssaan, ettei hänen tarvitse tulla sohvalta mummon sylistä minnekään ja että minä voin tuoda hänelle paketit. Pienempi oli kysymysmerkki ennakkoon, miten tulisi pukkiin reagoimaan, mutta yllätykseksemme hän oli jo ovella pukkia vastassa  ja hyppi tasajalkaa pukin saapuessa sisälle. Syliinkin sitten uskaltautui. Mutta myös esikoisemme rohkeni lopulta noin metrin päähän pukista...ehkäpä ensi vuonna jopa syliin saakka ;).

Loppupäivä kuluikin sitten pakettien sisältöjä ihmetellen ja uusiin leluihin tutustuen...syömistä unohtamatta ;).

Ihanaa ja rentouttavaa joulun viettoa Teille kaikille <3

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti