maanantai 7. joulukuuta 2015

Popblogien pikkujoulut satumaisessa joulumiljöössä

Lauantaina vietettiin Popblogien pikkujouluja Valkoisen kartanon elämää -blogia kirjoittavan Hansun luona. Pitkän tauon jälkeen oli ihana päästä näkemään muita bloggarikolleegoja ja vieläpä pikkujoulujen merkeissä ihanan idyllisessä joulumiljöössä, niin mikäs sen parempaa :).

Tunnelma oli hyvin odottavainen paikan päälle saapuessani. Suuri pihapiiri oli talvisen lumipeitteen peitossa, terassilla olevat kynttilät sekä talviset kukkaasetelmat toivottivat vieraat peremmälle tähän parisenkymmentä vuotta vanhaan kaksikerroksiseen kartanoon.  
 


Sisälle taloon tultuani huomasin tulleeni todelliseen joulukotiin. Sisustus ja tavaroiden sommittelu mukailivat talon henkeä ja lopputulos oli taianomainen :)!Yksityiskohtia oli lukuisia, mutta harmoonisen värimaailman johdosta kaikki olivat keskenään hienosti balanssissa. Katse kiinnittyi toinen toistaan mielenkiintoisempiin yksityiskohtiin, kuten näihin seuraaviin olohuoneessa joulun ja talven tunnelmaa vahvistaviin asetelmiin.
Tämän vuoden pikkujouluihin osallistuivat seuraavat blogit:

Sisustusunelmia:www.sisustusunelmia.fi 
At home:www.at-home.fi 
Valkoista Harmoniaa:www.valkoistaharmoniaa.blogspot.fi 
Luumutar:www.luumutar.com 
Täyttä elämää:www.hannele78.blogspot.fi 
Näköisiä kulmia:www.nakoisiakulmia.blogspot.fi 
Kootut murut:www.kootutmurut.com 
Valkoista ja kiekuraa:www.valkoistajapellavaa.blogspot.fi 

SisustusUnelmia -blogin Johanna sekä pikkujoulujen emäntä Hansu olivat hankkineet meille muutamilta yhteistyökumppaneilta yllärinä kassilliset pikkujoululahjoja :). Lahjakääröistä paljastui ihania ja ajankohtaisia jouluaiheisiasomisteita, makeaa sekä suolaista. Lisäksi saimme tuoreen Talo & Koti -lehden. Näitä ihania lahjuksia tulee varmasti vilahtelemaan minunkin blogissani. Joululahjojen lisäksi osa yhteistyökumppaneista sponsoroi meille arvontaan ihanat lahjat.


Suuri kiitos minunkin puolestani näistä seuraaville tahoille:

Raamin.fi,www.raamin.fi
A-lehdet,www.a-lehdet.fi 
Lovi,www.lovi.fi 
Minna Immone,www.minnakortti.fi 
VaniljaHouse Store,www.vaniljahousestore.fi 
Quriosa Interior,www.quriosa.fi 
Slöjd Detaljer,www.slojd-detaljer.fi
Sisustusliike Dreams,www.shopdreams.net 
Sisustus Romantico,www.shop-romantico.com 
Amanda B,www.amandab.fi 
Amalian olohuone,amalianolohuone.fi 
Mallan makeat, www.mallanmakeat.fi
 Finnish Desing Shop,www.finnishdesignshop.fi
  
 Ruokapuolen suhteen pikkujoulut toteutettiin perinteiseen tapaan nyyttärimeiningillä. Kun 16 bloggaria kokoaa yhteen omat suolaiset ja makeat herkut, tarjoilupuoli varmasti on kattava ja niin oli nytkin. 

Loppuun vielä ihanan inspiroivia kuvia etenkin valkoisen kartanon yläkerrasta, jota perheen lapset asuttavat. Jos olette nähneet Annelin ja Onnelin Joulu -elokuvan, niin jotain yhtäläisyyksiä varmasti huomaatte ;).Kiitos emännälle, kun saimme viettää pikkujoulut kodissanne:). 

Kiitos myös mukana olleille bloggareille, oli ilo nähdä jo aikaisemmin tuttuja kollegoita, mutta myös ihan uusia tuttavuuksia. Toivottavasti tapaamme pian uudestaan :).


Näiden kuvien myötä on ihana alkaa valmistautumaan vuoden suurimman juhlan odotukseen :)!

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

-J-

6 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi, kun näit vaivan järkätä pikkujoulut :)

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva tutustua! Ihania kuvia otit! Pikkujouluissa sai ihanan joulumielen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, oli kiva tutustua :)! Hansun kotona oli niin paljon ihania kuvauskohteita :)! ja joulumieli kyllä välittyi.

   Poista
 3. Ihania kuvia Hansun kodista! Ja olipa mukava nähdä! :)

  VastaaPoista