lauantai 4. lokakuuta 2014

Ostoslistaa laatimassa

Stockmanin hullujen päivien kuvastoa on tullut selailtua jo useamman kahvikupposen ääressä ja kyllä, tänäkin vuonna sieltä löytyisi vaikka ja mitä kivaa ja tarpeellista hankittavaa. Aikaisemmin olen shoppaillut hulluilta päiviltä lähinnä sisustustavaraa, huonekaluja tai lapsille vaatteita, mutta tänä vuonna taidan ostaa jotain myös itsellenikin.

Pyöräilen nykyisin työmatkani ja tarkoitus olisi jatkaa pyöräilyä talven yli mikäli kelit vain sen sallivat. Hankintalistalle onkin tämän myötä noussut uusi talvitakki sekä uudet kengät. Ja nämähän täytyvät olla ominaisuuksiltaan lämpöiset, mutta myös veden ja tuulenpitävät. Hulluilla päivillä näyttikin tänä vuonna olevan useampi varteen otettava vaihtoehto.

1. Peak Performance klik!, 2. Noom klik!, 3. Didriksons klik!, 4. Sorel klik! 5. Merrel klik! 6. UGG klik!
Keskiviikkona ajattelin suunnata heti aamusta hullareille ja katsotaan, mitä siellä sitten siihen aikaan, kun itse paikan päälle saavun on jäljellä. Tosin näppäräähän olisi klikkailla nuo tuotteet vaikka edellisenä iltana verkkokaupassa suoraan ostoskoriin ja seuraavana aamuna käydä heti aamulla suorittamassa ostotapahtuma loppuun, mutta taidan näissä vaate- ja jalkinen ostoissa kuitenkin turvautua tuon perinteisemmän vaihtoehdon kohdalle eli mennä paikan päälle myymälään katsomaan ja sovittamaan tuotteita. Netissä näitä tosin voi hyvin käydä fiilistelemässä etukäteen ja ainakin omasta mielestäni hullujen päivien esitettä onkivempi seurata juuri netissä, kun kuvat ovat jotenkin suuremmat ja selkeämmät :). Esimakua hullareista: Stockmannin verkkokaupassa (klik!).

Mukavaa loppuviikon jatkoa :)!

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti