sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Jännitys nousee!

Vielä ennen nukkumaan menoa viime hetken postaus täältä Suomesta...Huomenna tosiaan aamusta lähdemme matkaan ja perillä ollaan jenkeissä ilta seitsemän maissa paikallista aikaa. Laukut ovat eteisessä jonossa ja olihan niissä taas sumpliminen, ettei painorajat ylittyneet. Ne on nyt punnittu kahdella eri puntarilla; normaalilla vaa'alla sekä lentolaukkujen punnitsemiseen tarkoitetulla mittarilla. Molemmat antoivat aika lailla saman tuloksen :). Kyllä se silti aina jännittää, mitä painolukemaa lentokentän punnitsin näyttää, kun laukut nostetaan hihnalle...On nimittäin muutamaankin otteeseen aiemmilla matkoilla saanut vielä siinä vaiheessa alkaa "uudelleen pakkaamaan" laukkuja...ei kiva.



Oheisessa kuvassa meidän perheen matkaan lähtevät laukut ja rattaat lukuun ottamatta sitä suurinta matkalaukkua, joka odotti kuvaamishetkellä vielä muutamaa tavaraa.

Painorajoitusten lisäksi jänskättää Amerikan päässä oleva tulli. Ei ole jenkkeihin matkaamista tehty helpoksi, sillä nykyisin täytyy vielä netissä tehtävän lähtöselvitykseen täyttää omia henkilötietoja ym. Ja tätä ennenhän on pitänyt huolehtia Estat, VISA:t ym. kuntoon.  Toivotaan, että kaikki sujuu hyvin ja pääsemme turvallisesti perille. Siellä se jännitys sitten viimeistään laantuu ja voi alkaa ottamaan loman kannalta ;)



Ihanan aurinkoisia kevättalvipäiviä tänne kotosuomeenkin :)!

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti