sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Kotiviikonloppu

Sää ei ole tänä viikonloppuna ollut juuri sen aurinkoisempi kuin median uutisoimat uutisetkaan maailmalta...Aurinko pilkahti esiin eilen illasta. Mutta eikö se niin mene, että sateen jälkeen paistaa aina aurinko :).


Eilisen aamun juoksu-kävelylenkin jälkeen sain jostain yllättävän energiapiikin muutaman ikkunan pesuun.  Vettä satoi sen verran maltillisesti, että sää soveltui juuri hyvin tuohon puuhaan. Ihanaa kun voi taas nostaa sälekaihtimet ylös ja ihailla aidan takana kohoavaa metsämaisemaa :).


Toki nuo lyhtypylväät ja liikennemerkit hieman rikkovat näkymää, mutta toivottavasti jonain päivänä omankin pihan puut kohoavat hieman korkeammalle ja tuuheampina, että hieman pehmentävät näkymää sekä tuovat "vähän" äänieristettä vieressä kulkevasta tiestä.

Meidänkin tontti oli ennen rakennusvaihetta täynnä erilaisia puita, mutta ne tuli kaikki kaadettua pois. Näin jälkikäteen ajateltuna jotain olisi toki voinut säästää...:)

Olen kyllä ollut tyytyväinen isoihin ikkunoihin ja muutenkin ikkunapinta-alan määrään kodissamme. Aluksi ajatus ikkunoiden pesusta kauhistutti, mutta eipä niitä nyt niin usein tarvitse olla pesemässä. Ja se valon määrä sekä näkymä ulos minkä ne tuovat mukanaan kompensoi täysin niiden pesun :). Olen muutenkin laittanut huomiolle, esimerkiksi työreissuilla hotellissa yöpyessäni, että ihan ensimmäisenä kun saavun hotelliin, minulla on jokin pakonomainen tarve siirtää ikkunaverhot syrjään nähdäkseni ulos ;).


Saas nähdä mille sitä tänään alkaisi, kun sää tuntuu jatkuvan eilisen kaltaisena...Mies lähti ulos aidan maalaushommiin siihen asti kun mahdollisesti alkaa taas satamaan...Aita on rakennettu noin kuusi vuotta sitten, mutta koska siinä käytettiin enemmän petsityylistä maalia, on aurinko ja suomen talvi tehnyt tehtävänsä näinä vuosina ja tänä vuonna oli pakko alkaa maalaamaan aita uudelleen. Minullakin on enää reilu viikko seuraavaan viikon mittaiseen lomaan ;).

Ihanaa sunnuntaita sinullekin <3

-J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti