sunnuntai 14. elokuuta 2016

Lastenhuone nyt

En olekaan pitkään aikaan kuvannut meidän tyttöjen huonetta ja sitä miltä siellä näyttää tänä päivänä. Viimeksi itseasiassa olen kirjoitellut heidän huoneestaan lähes puolitoista vuotta sitten (!) postauksessa "lasten huoneen uusi kattovalaisin".

Tänään sitten innostuin siellä pitkästä aikaa kuvailemaan, samalla kun vaihdoin heille puhtaat lakanat sänkyihin sekä otin käyttöön upouudet sängynpeitot.


Jonkun verran on huone muuttunut muutamassa vuodessa. Suurimmaksi osaksi muutosta ovat ajaneet kasvanut tavaramäärä sekä kerrossängyn hankinta.

Ostimme aikoinaan esikoiselle kotimaisen ByNiemen valmistaman Unipuun jatkosängyn, koska päätimme jo tuolloin, että tulevaisuudessa se tulisi toimimaan kerrossängyn alasänkynä. Alkuvuodesta kerrossänky alkoi olla ajankohtainen, joten hankimme siihen puuttuvat lisäosat.


Myöhemmin sänkyä on mahdollisuus muokata edelleen ja jos jossain vaiheessa tytöt haluavat kaksi erillistä sänkyä niin sekin onnistuu :)

Ensi vuonna, kun esikoisemme aloittaa koulutaipaleensa hankintalistalle nousee vastaavan valmistajan koulupöytä. Mahdollisesti niitä tullaan hankkimaan heti kerralla kaksi, jotta on jo valmiiksi nuoremmallekin tyttärelle samanlainen pöytä.

Tällä hetkellä tytöillä on meidän alakerrassa yhdessä huoneessa sellainen vanhanajan pulpetti, jossa he paljon muun muassa piirtävät. Tuo pulpetti ei kuitenkaan koko koulutaivalta palvele, joten syytä siis hankkia kunnon pöytä heti alkuun.

Mielessäni näen nuo kaksi pöytää vierekkäin heidän huoneen ison ikkunan edessä :)


Kuten kuvista huomaa niin molemmilla tytöillä on tällä hetkellä kova "pehmolelu-villitys". Osa pehmoleluista on ollut pakko nostaa kaappiin, koska muuten tuonne huoneeseen tai pikemminkin sänkyyn ei muuta mahtuisikaan ;).

Lastenhuoneen kevyet vaalean harmaat sängynpeitot löysin tovin etsinnän jälkeen H&M Homen mallistosta. Ne ovat puuvillaa ja kankaassa on niin sanottu vohvelikuviointi.


Neutraali väri mahdollistaa ihanien sohvatyynyjen sekä juuri pehmolelujen käytön sängynpäällä, niin etteivät ne riitele keskenään.

Leluista ja vaatteista tulee lasten huoneeseen niin paljon väriä, että yleisestikin myös kalusteissa valkoinen väri toimii rauhoittavana vastapainona.

Tilasin tytöille myös uudet valkoiset pitkät puuvillaverhot ja aluksi mietin, että olisin tehnyt "perunapainannalla" niihin kuvioita, mutta ripustaessani ne ikkunaan huomasin, etteivät ne kaipaa mitään kuviota. Tosin lyhentää ne vielä pitää, joten jonain päivänä täytyy kaivaa ompelukone esiin pienen tauon jälkeen :).

Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle :)!

-J
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti