maanantai 20. heinäkuuta 2015

Kesäloma taakse jäi...

Kaikki loppuu aikanaan ja tänään oli minun aikani palata kesälomalta takaisin sorvin ääreen ja myös blogin ääreen :). Jäädessäni noin kolme viikkoa sitten lomalle halusin keskittyä reilusti lomailuun ja niimpä blogikin oli tuon ajan tauolla. Lomaviikkoihin mahtui paljon mukavaa; ihania ystäviä puolisoineen ja lapsineen niin läheltä kuin kauempaakin, matkustelua Suomen maalla, kylästelyä sukulaisissa, kotona pihan laittoa ja maalaamista, nukkumista, hyvää ruokaa ja juomaa sekä koko perheen yhdessä oloa. 

Kamera ei lomallakaan pääse pölyttymään, joten tässä hieman kuvakoostetta meidän lomastamme :). 

Tytöille tärkeintä ja ikimuistoisinta taisivat olla nämä kaksi kauan odotettua päivää; vierailu Ikaalisten Nalletaloon sekä Naantalin Muumi -maailmaan. Kovasti olivat haltioissaan noista reissuista :)!
Sää oli pääosin aika epävakainen, mutta se ei estänyt kuin kotona ulkona tapahtuvaa maalausta ;). Lopputuloksena kuitenkin sain maalattua teressimme sekä parvekkeemme. Enään jäi jäljelle teressien öljyäminen.


Tytöt lomailevat vielä kaksi viikkoa ja sitten kahden kuukauden tauon jälkeen pääsevät taas kiinni päiväkotiarkeen. Toisaalta harmi, että kesä ei kelien puolesta kunnolla koskaan alkanutkaan, mutta toisaalta kiva, kun tulee syksy ja illat hämärtyy, saa viritellä kynttilöillä tunnelmavalaistusta jne. Syksyssä on jotain taikaa...johtunee varmasti siitä, että olen syksyn lapsi :). Nautitaan vielä kuitenkin hetki kesästä...Ihanaa loppukesää kaikille :)!-J-

1 kommentti:

  1. Tsemppiä ja voimia alkavaan arkeen! Meillä vielä vähän lomaa jäljellä, mutta eipä taida kesä ehtiä alkaa edes ennen meidän töihinpaluuta :D Täälläkin on kyttäillä sateettomia päiviä talon ulkomaalauksen takia ja onnistuttu niitä riittävästi löytämään! Tosin meilläkin taitaa se terassin öljyäminen jäädä.

    VastaaPoista