lauantai 25. huhtikuuta 2015

Uutta olohuoneessa

Näköjään meillä tehdään isompia huonekaluhankintoja aina samoihin aikoihin...Viime vuonna postailin näihin aikoihin keittiön uusista baarijakkaroista. Lisäksi ostettiin viime keväänä Stockmannin hulluilta päiviltä terassille Fat Boyn riippukeinu sekä sisälle kotiin Woodnotesin lehtiteline...Näistä jälkimmäisen merkin "kokoelmaa" kotiutettiin taas tänäkin keväänä hullareilta.


Päädyimme ostamaan kotiimme uuden lepotuolin eli tässä tapauksessa säkkituolin. Tykkään todella paljon noista Woodnotesin tuotteista ja heidän varmasti tunnetuin tuotteensa; K-tuoli on ollut haavelistallani siitä lähtien, kun omaa taloa aloimme rakentamaan. Jonain päivänä sen toivottavasti saan (ja ehkä jopa kaksin kappalein) meidän olohuoneeseen, mutta siihen asti tämä säkkituoli saa toimittaa ko. nojatuolin virkaa. Tämän voisi sitten näppärästi siirtää meidän yläkerran tv-aulaan, jonne nykyiset nojatuolimme on siirretty. K-tuolit vaatisivat rinnalleen myös uuden siromman sohvan, mutta nämä hankinnat ovat ajankohtaisia vasta sitten kun tytöt tuosta hieman kasvavat...


Woodnotesilla on tuotevalikoimissaan useampaa säkkituolimallia ja tämä meidän kuvassa oleva on nimeltään "My". Heidän kotisivuillaan My:n kerrotaan olevan pieni, lepotuolimainen ja että siinä on mukava istua vaikka televisiota katsoessa. Nämä heidän säkkituolit on tarkoitettu rentoon ja mukavaan istumiseen, sillä ne ovat samaan aikaan pehmeitä ja tukevia. Tuoleissa ei ole kiinteää runkoa, vaan rakenne on säkkimäinen. Irrotettava päällinen  sen sijaan on Sand-paperinarupuuvillakangasta, jonka pinta on pölytön ja antistaattinen. Verhoilu on saatavana kaikissa Sand-kankaan 9 värissä. Meillä värinä on vaalean haarmaa (stone - white)Kangas on käsitelty likaa hylkiväksi. 

Aiemmin olin haaveillut Fat boyn säkkituolista sisälle, mutta koeistuttuani tämän Woodnotesin vastaavan lepotuolin Oulun lentoasemalla tiesin, että tämä sopii paremmin meille! Jotenkin tuo ulkonäkökin miellyttää enemmän, vaikka hieman isolta kivimöhkäleeltähän tuo äkkiseltään katsottuna näyttää ;). Ajan kanssa varmasti hieman muotoutuu toisenlaiseksi :). 

Säkkituolin takana olevalle seinällekin on pian luvassa jotain suurempaa uudistusta....Piano tulee siirtymään työuoneeseen...ja niin edespäin...mutta siitä sitten noin parin viikon päästä lisää ;).


Säkkituolin myötä olohuoneen Annon Pandora matto sai hetkeksi siirtyä varastoon odottomaan aurinkoisempia kesäpäiviä, jolloin tarkoitukseni on pestä se meidän terassilla. Tilalle tuli olohuoneen lattialla ennen Pandora mattoa ollut musta talja. Näyttääpäs se taas pitkästä aikaa siinä hyvältä :)!


Ensi viikolla juhlitaan vappua kotikaupungissamme Kemissä, mutta jonkun verran vappu-koristeita tullaan laittamaan myös omaan kotiin, koska vapun jälkeen viikonloppuna juhlistamme nuorimmaisemme kaksivuotissyntymäpäivää täällä ihan pienesti oman perheen,lähisukulaisten ja kummien kera :).


Tytöt saivat valita itselleen kauppareissulta ilmapallot ja olin hieman yllättynyt, kun meidän tuleva kaksivuotiaamme halusi tuon "hehtaarin" kokoisen tyttö&lammas" -pallon kaikkien Muumi, Hello Kitty ym.pallojen sijasta. Oli hän näky kaupassa, kun pallo on häntä suurempi :)! Prinsessa-Sofia pallo sen sijaan ei ollut niinkään yllättävä valinta esikoiseltamme ;). 

Mukavaa viikonlopun jatkoa :)!

-J-

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti