lauantai 16. elokuuta 2014

Iltojen pimentyessä

Kesä alkaa olemaan ohitse, vaikka tänään vielä ainakin täällä Oulussa saatiin nauttia ihanan aurinkoisesta päivästä. Aamuisin on kuitenkin ollut jo sen verran kirpakka sää, että pyöräillessäni viikolla töihin jouduin laittamaan hanskat käteen! Flunssa on myös tehnyt tuloaan meidän perheeseen ja molemmat tytöt joutuivat olemaan perjantaina sen vuoksi päiväkodista kotona ja minä heidän kanssaan. Itsellänikin orastavia flunssan oireita on jo ollut, mutta siitä huolimatta tänään oli pakko päästä juoksemaan täällä Oulussa järjestetty likkojen lenkki.

Taisinkin kesään alussa mainita, että teimme ystäväni kanssa päätöksen yhteisistä juoksulenkeistä kerran viikossa. Välillä tuo suunnitelma on pitänyt, mutta välillä on tullut jopa parin viikon taukoja. Siitä huolimatta lähdimme tänään testaamaan meidän kunnon likkojen lenkille ja juoksukuntomme taisi yllättä meidät molemmat positiivisesti! 7,5 kilsaa taittui juosten Oulun katuja mukaan lukien Nallikarin ihanan rannan ja Tuiran kauniit siltareitit. Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan mukaan. Loppuverryttelykin oli mieluinen; jammattiin Raatin Stadionilla Juha Tapion esityksen mukana :).

Seuraavaa etappia emme vielä päättäneet, mutta yhteisiä juoksutreenejä kyllä jatketaan talveen asti. On se niin vain monin verroin mukavampaa, kun on lenkkikaveri seurana :).

Syksyssä parasta on pimenevät illat, koska rakastan kynttilöitä. Tänään kaivoinkin viikonlopun kunniaksi tuikut esiin ja sytyttelin muutamia kynttilöitä palamaan. Oli pakko ikuistaa muutama kuva.
Kuvissa näkyy myös pieni pilkahdus meidän uusista verhoista. Kyllä, nekin ovat nyt vihdoin ja viimein paikallaan ja niistä kirjoitan lisää huomenna ;).Näihin tunnelmiin; ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille :)!

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti