maanantai 21. heinäkuuta 2014

Häissä

"Missä on se pieni tyttö, joka nauravin silmin
aina leikki pikku prinsessaa häähunnussaan.

Missä on se pieni tyttö, joka seinään kun piirsi
riitti hymy, isän sydämen sulattamaan.

Nyt leikit taas jääneet jo on, mutta tyttö - hymy on morsion...


Niin katsovat toisiaan silmiin,
kaksi onnellista, täynnä rakkautta
He tanssivat, nousevat pilviin,
kaksi onnellista, luodut toisillensa


Missä on se pieni poika, joka päättäväisesti
aikoi kiertää koko maapallon raketillaan.
Missä on se pieni poika, joka äitiään halas
lähtiessään koulumatkaansa taivaltamaan.

Nyt puheet on jo aikamiehen, mutta tuttu katse on sulhasen...


Niin katsovat toisiaan silmiin,
kaksi onnellista, täynnä rakkautta
He tanssivat, nousevat pilviin,
kaksi onnellista, luodut toisillensa..."

-Janne Raappana -Kaksi onnellista-
Tämän kesän ehdoton huipennus oli viikonloppuna järjestetyt hyvän ystäväpariskuntamme kauan odotetut häät. Päivä oli kaunis ja aurinkoinen sekä säältään että tapahtumiltaan. Oli suuri kunnia päästä osaksi tämän pariskunnan ikimuistoista hetkeä heidän elämässään.


Varustauduin häihin kuin talvisotaan mieheni sanojen mukaan...oli vaunut meidän pienokaiselle, mukaan lukien peitto ja tyyny mahdollisia päiväunia ajatellen (joita ei tosin sitten tarvittukaan). Oli hoitolaukku, jossa vaippoja, tutteja, juomapullo x 2, välipalakeksejä, naksuja, leluja jne. Oli vaihtovaitteet minulle ja tytöille (jos vaikka pienemmäisemme olisi puklannut ruuat minun päälle...tätäkään ei tapahtunut). Otin itselleni kolmet kengät (joista tosin käytin kaksia eri korkkareita, mutta balleriinat jäivät laukun pohjalle). Jne, jne. vähemmälläkin olisi todellakin pärjännyt! Ehkä pikku hiljaa alan oppimaan, että kyllä lasten kanssa pärjää vähemmälläkin tavaramäärällä ;). Kirkossakin tytöt viihtyivät hyvin ja jaksoivat koko hääseremonian ajan olla kiltissti - pienempi osittain lattialla kontaten, osittain isin sylissä ja isompi kummitätinsä vieressä kiltisti häätapahtumaa seuraten.


Muutamassa vuodessa perheenlisäystä on "siunaantunut" useammalle kaveripariskunnallemme ja oli ihanaa huomata kuinka etenkin isompi tyttäremme viihtyi tiiviisti muiden lapsosten seurassa. Selkeästikin nyt näyttää olevan se ikä, jolloin kavereista alkaa tulla yhä tärkeämpiä ja tärkeämpiä. Enään ei riitä leikkikaveriksi aina vain äiti tai isi.Meidän asujen värimaailma koostui sinivalkoisesta ja lähti liikkeelle noista tyttöjen ihanista, lahjaksi saaduista, Benettonin sinivalkopilkulllisesta mekoista. Itselleni löysin värimaailmaan sopivan mekon Oulun Haloselta, jossa muuten sattui olemaan hyvät alennusmyynnit meneillään ;). Oma mekkoni on merkiltään Soaked in luxury ja mallin nimi on linndress. Tämä merkki ei ollut minulle entuudestaan tuttu, mutta hieman nettisurffailtuani huomasin, että sitä myydään useammassa nettivaatemyymälässä ja tuolla merkillä vaikuttaa olevan ylipäätäänsäkin hyvin sieviä mekkoja...


Esikoisella hiusten kasvu on ollut viimeisen vuosen aikana nopeaa. Varsinkin kun lähdetään siitä, että hänen hiuksensa alkoivat kasvaa vasta parin ikävuoden kieppeillä. Ensimmäistä kertaa sainkin tehtyä hänelle kunnon lettikampauksen ja se yllättävää kyllä, mutta letti pysyi myös iltaan asti päässä ;).


Tämän kesän juhlat alkavat minun osaltani olla ohitse, mutta mieheni suuntaa vielä ensi viikonlopuksi Helsinkiin seuraaviin hääjuhliin. Onneksi näissä viikonlopun takaisissa häissä riittää muisteltavaa vielä pitkäksi aikaa <3.Ihanaa loppukesää kaikille niin lomalaisille kuin töissä käyvillekin :)!

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti