lauantai 6. helmikuuta 2016

Uutta mustavalkoista raitaa

Heipähei! Pienen tauon jälkeen taas täällä :)! Blogi on ollut hetken ihan tiedostetusti taka-alalla arjen muiden askareiden vuoksi. Tammikuu vilahti ohi nopeasti ja tuntuu, että helmikuusta on tulossa aika vastaavanlainen kuukausi...onneksi valon määrä kasvaa päivä päivältä ja keväinen talvisää kutsuu ulos pulkkailemaan, lenkkeilemään ja hiihtämään sekä luistelemaan. 

Muutama viikko sitten vein esikoisemme ensimmäistä kertaa hiihtokouluun. Nyt muutaman harjoittelukerran jälkeen tuntuu, että tuon lajin mukavuus, mikä aikoinaan tarttui äitiin, näyttää tarttuvan pikkuhiljaa häneenkin. On se vain jännä juttu, miten hän ennemmin ottaa hiihdon alkeiden oppeja vastaan joltain muulta kuin minulta, vaikka olen itsekin aikoini vetänyt juuri lapsille suunnattuja hiihtokouluja ;). 

Nuorimmainen puolestaan ei vieläkään suostu edes kiinnittämään suksia jalkaansa...katsotaan miten on laita ensi viikolla, kun he päiväkodissa aloittavat hiihtokauden. Voi olla että hän suostuu vain kävelemään siellä sauvat kädessä niin kuin kotipihallakin ;).


Eilen sain vihdoin ja viimein piipahdettua Oulun torinrannassa sijaitsevassa Lifestylenordicin sisustusliikkeessä, jonne voitin lahjakortin tuossa muutama kuukausi sitten ihanan  Valkoista harmoniaa -blogin arvonnasta :). Oli todella hankala valita, mihin tuotteeseen lahjakortin käyttäisin, koska liikehän on täynnä toinen toistaan ihanampia sisustustuotteita! Päädyin sitten lopulta ostamaan jo kauan mielen päällä olleen Kählerin Omaggio vaasin, Skandinaviskin Koto -tuoksukynttilän sekä paperisen sisustuspussin...:). 


Olen ihastellut jo pitkään juuri näitä raidallisia Kählerin keramiikkatuotteita ja Tanskassa syksyllä matkaillessamme näitä näkyi lähes joka puolella. Pitkästä aikaa tuli myös hankittua jotain muuta kuin suomalaista "pidempi-ikäistä" somistustavaraa :). 







Nyt viikonloppuna otetaan ihan iisisti täällä kotosalla ladaten akkuja tulevaan viikkoon. Leivontatarvikkeet odottelee tuolla keittiössä valmiina laskiaispullien leivontaan. Luvassa siis kotoilua, vähän herkuttelua ja ulkoilua perheen kanssa. 


Mukavaa viikonloppua Sinullekin :)!

-J-




2 kommenttia:

  1. Ihana maljakko! Tykkään raidoista :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raidat toimii ja on jotenkin näin keväällä tosi kivat niin vaatteissa kuin sisustuksessakin :) Mukavaa viikonloppua sinullekin :)!

      Poista