lauantai 2. tammikuuta 2016

Vuoden 2016 ensimmäinen postaus

Hyvää uutta vuotta 2016:)! Ihania nämä vähän pidemmät pyhät :)! Pääsee palauttelemaan niin töiden kuin kodinkin joulua edeltävistä kiireistä ja ladattua akkuja tulevaan kevääseen :).

Joulukoristeet ovat meillä vielä suurimmaksi osaksi paikoillaan ja kuusi riisutaan vasta loppiaisena. Hieman on jo itsellä aika malttamaton olo tuon kuusen kanssa, mutta kun tietää miten tärkeä elementti se on vielä tytöille, niin antaa kuusen olla vielä muutamapäivä. Tytöt ovat päiväkodista lomalla loppiaiseen asti, joten jatkukoon joulun tunnelma sinne saakka :).
Vapaalla on ehtinyt miettiä myös tulevan vuoden hankintoja kotiin. Näillä näkymin ensimmäinen suurempi sellainen tulee olemaan sänky meidän nuorimmaiselle neidille. Kyseessä on oikeastaan lisäosa isosiskon sänkyyn, niin että ne yhdessä muodostavat kerrossängyn. Nykyinen sänky alkaa käymään pieneksi ja isosiskokin alkaa olemaan valmis siirtymään kerrossängyn yläpedille nukkumaan :). Pieniä sisustusjuttuja on myös tullut tilattua netistä H&M Homelta, mutta ne ovat vielä postissa matkalla...


Myöskin tytöille on ostoslistalla tiettyjä vaatteita ja asusteita. Lähinnä jo ensi talvea silmällä pitäen. Esikoiselle sainkin jo tilattua "kyläily/kauppavaatteita" ja tosi kivoja sellaisia löysinkin H&M: alesta.


Näihin hienosteluvaatteisiin en yleensä käytä niinkään paljon rahaa suhteessa esimerkiksi lasten jokapäiväisiin ulkoiluvaatteisiin, kuten toppahaalariin. Mutta nyt satuin tekemään todella hyvän löydön; kuvan aidot nahkasaappaat olivat 50 %:n alella ja niille jäi reilut 20 euroa hintaa :)! Säilyvät varmasti isommalta neidiltä vielä pienemmällekin :).

Täällä lauantai-ilta jatkuu kohta päivällisen valmistuksella...helpolla, mutta sitäkin herkullisella kaavalla mennään...luvassa on nimittäin tacoja ja tortilloja :).

Mukavaa lauantai-iltaa sinne ruudun toiselle puolelle :)

-J-


4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia teiltä kotoa ja hyviä löytöjä olet tehnyt! Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Ja oikein hyvää alkanutta uutta vuotta teidänkin perheelle :)!

   Poista
 2. Hyviä löytöjä! Teillä on kyllä tosi kiva tuo korkea olohuone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Korkea olohuone on yksi parhaimmista elementeistä tässä kodissa. Aika haastava tosin sisustaa, mutta verhot teki kyllä paljon silloin aikoinaan kun ne saatiin laitettua :).

   Poista